Over ons

OVER ONS

Wie zijn wij?


Mieke naaike is gestart zoals de meeste goede verhalen, op café. Het begon als een zot idee aan de toog van 't Kroegske bij Hans Bombeke in 1991.

Ik maakte de linten op mijn studentenkamer. Na mijn studies zette ik dit verder door ze gewoon thuis te stikken. Enkele jaren later huurde ik een atelier voor Mieke Naaike. Ondertussen ben ik verhuisd van Schilde naar de naaiatelier van Goed Gedrukt in Schoten. Het atelier is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, met vlakbij de nodige parking. En met genoeg ruimte om alle machines te kunnen plaatsen. Bovendien kunnen we nu, naast borduren, ook gebruik maken van alle andere technieken en mogelijkheden van de textieldrukkerij, zoals zeefdruk, transfer en DTG.


Kom zeker eens kennismaken met onze persoonlijke aanpak.

Wij zijn pas tevreden als jij het bent.

En de aangename sfeer en vriendelijke hulp krijg je er gratis bij.

Al bijna 30 jaar.


Onze werkwijze

Je komt langs in ons atelier of mailt ons je wensen zodat we deze verder kunnen uitwerken. Vooraleer we een grote hoeveelheid maken, tonen we je een uitgewerkt voorbeeld. 

Bij de bestelling maken we ook duidelijke afspraken over de kostprijs, zo weet je op voorhand wat je zal betalen. Alle prijzen zijn BTW inbegrepen, geen onaangename verassingen achteraf.


Indien je wil kunnen we jouw bestelling opsturen, maar iedereen is natuurlijk welkom in het atelier.